Засідання Комітету 3 березня 2021 р.

03 березня 2021, 17:31

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1.  Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо внесення відомостей про зареєстроване місце проживання громадян України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, а також оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, реєстр. 4564, поданий народним депутатом України Лубінцем Д.В. та іншими народними депутатами України.

2. Щодо доцільності включення до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення правових засад діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, реєстр. 5019, поданого народним депутатом України Тарасенком Т.П. та іншими народними депутатами України.

3.  Проект Закону про внесення змін до деяких Законів України щодо забезпечення мовних прав корінних народів, національних меншин України у сфері освіти, реєстр. № 4648, поданий народними депутатами України Бойком Ю.А., Рабіновичем В.З., Медведчуком В.В. та іншими народними депутатами України.3.1 Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо уточнення окремих положень про мову освіти, реєстр. № 4648-1, поданий народним депутатом України Княжицьким М.Л.

4.  Різне.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання: