Засідання Комітету 17 лютого 2021 р.

17 лютого 2021, 18:22

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо реалізації конституційного права на звернення особами, які визнані судом недієздатними, реєстр. № 1186, внесений народними депутатами України Фединою С.Р., Іоновою М.М., Забродським М.В., Фріз І.В., Геращенко І.В., Зінкевич Я.В., Князевичем Р.П.

2.       Проект Постанови про звернення до Кабінету Міністрів України та Державної міграційної служби України щодо надання тимчасового захисту громадянам Республіки Білорусь, які масово вимушені шукати захисту в Україні внаслідок політичних переслідувань в Республіці Білорусь, реєстр.  4143, внесений народними депутатами України Совсун І.Р., Васильченко Г.І., Юрчишиним Я.Р. та іншими народними депутатами України.

3.       Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо повноважень військово-цивільних адміністрацій з питань переведення дачних і садових будинків в жилі будинки, реєстр. № 3050, внесений народними депутатами України   Шаховим С.В., Вельможним С.А., Суховим О.С.

4.       Проект Закону про визнання таким, що втратив чинність, Закону України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей», реєстр. № 4492, внесений народним депутатом України Лозинським Р.М.

5.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо застосування до засуджених та осіб, які тримаються під вартою, заходів примусового годування, реєстр. № 4323, внесений Кабінетом Міністрів України.

6.       Про дотримання вимог Європейської конвенції про запобігання катуванням та нелюдському чи такому, що принижує гідність, поводженню або покаранню у виправній  колонії № 77 міста Бердянськ.

7.       Різне.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання Комітету: