Засідання Комітету 4 листопада 2020 р.

04 листопада 2020, 17:37

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Проект Постанови про невідкладні заходи для припинення бойових дій та відновлення миру, імплементації Мінських угод, реєстр. № 1120, внесений народними депутатами України Бойком Ю.А., Рабіновичем В.З., Медведчуком В.В. та іншими.
2. Проект Постанови про надання екстреної гуманітарної допомоги громадянам України, які проживають на окремих територіях Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, а також у населених пунктах, що розташовані на лінії зіткнення, у зв’язку із небезпекою поширення коронавірусної інфекції, реєстр. № 3223, внесений народними депутатами України Новинським В.В., Гриб В.О., Магомедовим М.С. та іншими.
3. Проект Закону про внесення зміни до статті 7 Закону України "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб" щодо щомісячної адресної допомоги, реєстр. № 2297, внесений народними депутатами України Королевською Н.Ю., Солодом Ю.В.
4. Проект Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України для уточнення окремих умов надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки власникам об’єктів житлової нерухомості, розташованих на тимчасово окупованій території, реєстр. № 3037а, внесений народними депутатами України Холодовим А.І., Рєпіною Е.А., Устенком О.О. та іншими.
5. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення ефективної реалізації парламентського контролю, реєстр. № 4131, внесений народними депутатами України Разумковим Д.О., Арахамією Д.Г., Корнієнком О.С. та іншими.
6. Проект Закону про внесення змін до деяких Законів України щодо уточнення порядку доступу нотаріусів до Єдиного державного демографічного реєстру, реєстр. № 3989, внесений народними депутатами України Міньком С.А., Мезенцевою М.С., Батенком Т.І. та іншими.

Відеозапис засідання:


Аудіозапис засідання: