Засідання Комітету 15 січня 2020 р.

15 січня 2020, 17:47

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо питань громадянства, поданий Президентом України, реєстр.№ 2590 від 13.12.2019 р.

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо усунення осіб з подвійним громадянством від державних та суспільно важливих справ, поданий народним депутатом України Лопушанським А.Я., реєстр.№ 2590-1 від 28.12.2019 р.

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо визначення територіальної підсудності судових справ, підсудних розташованим на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя судам, та підслідності кримінальних правопорушень, вчинених на тимчасово окупованій території, внесений народними депутатами України Гончаренком О.О., Геращенком А.Ю.,  Куніциним С.В., Матузко О.О.,  Кудлаєнком С.В.,  Чубаровим Р.А., Мамчуром Ю.В., Джемілєвим М., р. № 0941 від 29.08.2019 р. (друге читання).

4. Про проведення 19 лютого 2010 року парламентських слухань на тему «Стратегія деокупації та реінтеграції в Україну тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь».

5. Про затвердження Плану роботи Комітету на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

6. Про затвердження Пропозицій до проекту порядку денного третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

7. Про лист Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки від 19 грудня 2019 року щодо визначення Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин головним з підготовки і попереднього розгляду проекту Постанови про звернення Верховної Ради України до Президента України щодо "зняття блокади Донбасу" - припинення економічної, енергетичної та транспортної блокади території України, де органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження (території окремих районів Донецької та Луганської областей), реєстр.№ 1088 від 29.08.2019 року, поданого народними депутатами України Новинським В.В., Шпеновим Д.Ю., Магерою С.В., Магомедовим М.С., Гриб В.О.
8. Кадрові питання.
9. Різне.

Аудіозапис засідання:

Відеотрансляція засідання: