Засідання Комітету 3 жовтня 2018 р.

03 жовтня 2018, 12:00

                                                 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 1.   Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення порядку підтвердження громадянства України та встановлення фактів, що мають юридичне значення, реєстр. № 7211, внесений народними депутатами України Мірошниченком Ю.Р., Мосійчуком І.В., Котвіцьким І.О.

2.1. Проект Закону про мови в Україні, реєстр. № 5556, внесений народними депутатами України Лесюком Я.В., Васюником І.В., Юринець О.В. та іншими народними депутатами України.

2.2. Проект Закону про функціонування української мови як державної та порядок застосування інших мов в Україні, реєстр. № 5669, внесений народними депутатами України Головком М.Й, Матіос М.В., Іллєнком А.Ю. та іншими народними депутатами України.

2.3. Проект Закону про державну мову, реєстр. № 5670, внесений народними депутатами України Подоляк І.І., Гопко Г.М., Ємцем Л.О. та іншими народними депутатами України.

2.4. Проект Закону про забезпечення функціонування української мови як державної, реєстр. № 5670-д, внесений народними депутатами України Княжицьким М.Л., Подоляк І.І., Тетеруком А.А. та іншими народними депутатами України.

2.5. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення розвитку та використання мов національних меншин в Україні, реєстр. № 6348, внесений народними депутатами України Подоляк І.І., Сироїд О.І., Гопко Г.М. та іншими народними депутатами України.

2.6. Проект Закону про загальні засади та принципи реалізації мовної політики в Україні, реєстр. № 8550, внесений народним депутатом України Мураєвим Є.В.

3. Про створення Координаційної ради з питань практики застосування законодавчих актів щодо визнання особи біженцем, особою, яка потребує додаткового захисту, примусового повернення, примусового видворення, екстрадиції іноземців та осіб без громадянства.

4. Про заслуховування інформації органів державної влади стосовно вжитих заходів щодо повернення в Україну Чикоша Е.П., який утримується в місцях несвободи в Республіці Єгипет.

5.  Різне.


Відеотрансляція засідання:





* Відео надано Володимиром Титаренком.