Засідання Комітету 4 липня 2018 р.

04 липня 2018, 17:51

  ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" (щодо особливостей оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України), реєстр. № 4023а (друге читання).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб" щодо захисту житлових прав студентів, реєстр. № 6142 (друге читання).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо обліку та реєстрації місця проживання громадян України на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей та Автономної Республіки Крим, реєстр. № 8432, внесений народними депутатами України Геращенком А.Ю., Тарутою С.О., Веселовою Н.В., Куримом В.С., Павленком Ю.В., Рябчином О.М.

4.1. Проект Закону про внесення змін до пункту 3 розділу ХІІ "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про освіту" щодо уточнення деяких положень, реєстр. № 8046, внесений Кабінетом Міністрів України.

4.2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про освіту" щодо уточнення деяких положень, реєстр. № 8046-2, внесений народним депутатом України Вілкулом О.Ю.

5. Про підсумки виїзного засідання підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації щодо розгляду питання «Про стан забезпечення прав ромських жінок в Одеській області» (29 травня 2018 р., м. Одеса).

6. Про повернення на повторне друге читання проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні" та деяких інших законів України щодо впорядкування виплат жертвам політичних репресій», реєстр. № 1170.

7. Про кандидатуру представника Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин до персонального складу Міжурядової українсько-німецької комісії із співробітництва  у справах осіб німецького походження, які проживають в Україні.

8. Про звернення правозахисних організацій щодо проведення слухань у Комітеті з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин з питань удосконалення державної політики у сфері застосування  санкцій до осіб, причетних до політично мотивованих незаконних переслідувань громадян України.

Відеотрансляція засідання: