Засідання Комітету 4 жовтня 2017 р.

04 жовтня 2017, 16:01


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні" (щодо реалізації прав та обов'язків військовослужбовців Держспецзв'язку щодо реєстрації свого місця проживання), реєстр. № 7036, внесений Кабінетом Міністрів України.

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо перетворення електронних петицій у ефективний механізм комунікації влади і суспільства), реєстр. № 6655, внесений народними депутатами України Шиньковичем А.В., Герегою О.В.

3.1.    Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Регламент Верховної Ради України" (щодо процедури призначення та звільнення з посади Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини), реєстр. № 7018, внесений народним депутатом України Мураєвим Є.В.

3.2.   Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Регламент Верховної Ради України" (щодо порядку призначення на посаду та звільнення з посади Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини), реєстр. № 7018-1, внесений народними депутатами України Сусловою І.М., Алексєєвим С.О., Черваковою О.В., Писаренком В.В.

4. Про стан підготовки спільного засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин  і міжнаціональних відносин та підкомітету Європейського Парламенту з прав людини (DROI) (12 жовтня 2017 р., м. Брюссель).

5. Про доповнення структури веб-сайту Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин розділом про діяльність Міжфракційного депутатського об’єднання «Адвокація України».