Оголошення набору на участь у навчальній програмі фонду Роберта Боша «Коледж імені Карла Фрідріха Гьорделера «Good Governance»

18 грудня 2014, 13:37

Шановні Пані та Панове,

         Ми раді можливості  повідомити Вам про оголошення набору 2015/2016 на участь у навчальній програмі фонду Роберта Боша «Коледж імені Карла Фрідріха Гьорделера  «Good Governance». Програма пропонує підвищення кваліфікації  у сфері публічного управління та реалізується  у співпраці з Німецьким Товариством Зовнішньої  Політики (DGAP) та.У доданому файлі Ви знайдете особистий лист від Директора програми професора Гюнтера Ферхойгена, колишнього віце - комісара Європейської комісії, з докладною інформацією та флаєром німецькою мовою.

Просимо Вас подавати заявки на участь або підтримати наше повідомлення та сприяти розповсюдженню інформації про участь у програмі серед потенційних претендентів та усіх зацікавлених, по можливості, просимо Вас розмістити посилання на програму на Вашій веб-сторінці.

Брати участь у конкурсному відборі до програми можуть  представники наступного покоління керівних кадрів з досвідом роботи, що працюють у публічних службах, урядових установах, неурядових організаціях та бізнес-структурах, які добре володіють німецькою мовою.

Додаткову інформацію щодо програми  та подання он-лайн - заяв Ви знайдете за посиланням www.goerdeler-kolleg.de. Кінцевий термін подання заявок на участь у програмі 02.03.2015.

Щиро дякую та  з найкращими побажаннями,

 

 Леа Софи Деворецькі

 Менеджер програми

 (Прохання звертатися усно  німецькою або англійською мовами, письмові звернення можна подавати російською)