ПРОТОКОЛ № 32

засідання Комітету Верховної Ради України

 з питань прав людини, національних меншин

і міжнаціональних відносин

 

 

13 травня 2014 року 10.00

 

 

 

         ГОЛОВУЄ: Голова Комітету Пацкан В.В.

ПРИСУТНІ:

народні депутати України -  Гайдош І.Ф., Луценко І.С., Попеску І.В., Самойленко В.П., Шевченко А.В., (відсутніБенюк Б.М., Герман Г.М., Джемілєв М.);

працівники секретаріату Комітету - Сімон В.П., Чигрин А.В.,  Буждиган В.П., Надточій Л.І., Пантєлєєва О.О., Стеценко Н.В., Теплюк В.С.

 

ЗАПРОШЕНІ :

-        на розгляд першого та другого питань:

Ледовських Олена Володимирівнанародний депутат України (відсутня);

Мірошниченко Ігор Михайлович – народний депутат України;

Опанащенко Михайло Володимировичнародний депутат України (відсутній);

Панькевич Олег Ігоровичнародний депутат України (відсутній);

Сольвар Руслан Миколайовичнародний депутат України (відсутній);

Ємельянова Інна Іванівна – перший заступник Міністра юстиції України.

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо запобігання та протидії дискримінації), реєстр. № 4581, (друге читання).

2.       Проект Закону про внесення змін до деяких законів України, пов'язаних з діяльністю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у сфері захисту персональних даних, реєстр. № 4551, (друге читання).

3.       Різне.

 

Перше питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Пацкана В.В. про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо запобігання та протидії дискримінації), реєстр. № 4581, (друге читання).

З даного питання виступила заступник завідувача секретаріату Комітету Чигрин А.В., яка поінформувала членів Комітету, про пропозиції та поправки, що надійшли від суб’єктів права законодавчої ініціативи з метою доопрацювання законопроекту до другого читання та про попередні висновки  підкомітету (підкомітет з питань прав людини) щодо їх підтримки.

В обговоренні цього питання взяли участь: Ємельянова І.І.,        Луценко І.С., Мірошниченко І.М., Пацкан В.В., Попеску І.В., Шевченко А.В.

Комітетом було проведено голосування по кожній пропозиції та поправці поданій суб’єктами права законодавчої ініціативи та ухвалена остаточна редакція статей законопроекту, що пропонується Комітетом для прийняття у другому читанні.

(Порівняльна таблиця додається).

УХВАЛИЛИ:

1.       Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо запобігання та протидії дискримінації), реєстр. № 4581, прийняти у другому читанні та в цілому як закон.

2.       Доповідачем з цього питання визначити народного депутата України, Голову Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Пацкана Валерія Васильовича.

Результати голосування:

«за» 4 (Луценко І.С., Пацкан В.В., Самойленко В.П., Шевченко А.В.);

«утримались» - 2 (Гайдош І.Ф., Попеску І.В.).

 

Друге питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Пацкана В.В. про проект Закону про внесення змін до деяких законів України, пов'язаних з діяльністю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у сфері захисту персональних даних, реєстр. № 4551, (друге читання).

З даного питання виступила головний консультант секретаріату Комітету Надточій Л.І., яка поінформувала членів Комітету, про пропозиції та поправки, що надійшли від суб’єктів права законодавчої ініціативи з метою доопрацювання законопроекту до другого читання та про попередні висновки  підкомітету (підкомітет з питань прав людини) щодо їх підтримки.

В обговоренні цього питання взяли участь: Луценко І.С., Пацкан В.В., Попеску І.В., Шевченко А.В.

Комітетом було проведено голосування по кожній пропозиції та поправці поданій суб’єктами права законодавчої ініціативи та ухвалена остаточна редакція статей законопроекту, що пропонується Комітетом для прийняття у другому читанні.

(Порівняльна таблиця додається).

УХВАЛИЛИ:

1.       Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законів України, пов'язаних з діяльністю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у сфері захисту персональних даних, реєстр. № 4551, прийняти у другому читанні та в цілому як закон.

2.       Доповідачем з цього питання визначити народного депутата України, Голову Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Пацкана Валерія Васильовича.

Таке рішення підтримали усі присутні на засіданні члени Комітету.

 

 

 

 

 

 

Голова Комітету                                                                             Пацкан В.В.

 

 

Секретар Комітету                                                                         Гайдош І.Ф.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку