ПРОТОКОЛ № 53

засідання Комітету Верховної Ради України

 з питань прав людини, національних меншин

і міжнаціональних відносин

 

                                                                                            18 травня 2011 року

                                                                                            15.00

 

 

 

ГОЛОВУЄ: Голова Комітету Зарубінський О.О.

Секретарем засідання обрано одноголосно Храпова С.А.;

ПРИСУТНІ:

народні депутати України - Гнаткевич Ю.В., Павленко Е.І., Таран В.В., Храпов С.А., (відсутні - Бондаренко О.Ф., Джемілєв М., Попеску І.В.);

працівники секретаріату Комітету - Сімон В.П., Чигрин А.В.,   Бузницький Ю.В., Надточій Л.І., Пантєлєєва О.О., Теплюк В.С.

 

ЗАПРОШЕНІ :

-          на розгляд першого питання:

Парубій Андрій Володимирович -  народний депутат України;

-         на розгляд другого питання:

Фельдман Олександр Борисович - народний депутат України (відсутній);

-         на розгляд третього питання:

Кармазін Юрій Анатолійович – народний депутат України (відсутній).

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1.       Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про громадянство України» (щодо приведення норм національного законодавства у відповідність до європейських стандартів), реєстр. № 8090 від 08.02.2011 р., внесений народними депутатами України Парубієм А.В., Григорович Л.С.

2.       Проект Закону про невідкладну евакуацію громадян України з інших держав у випадку виникнення в них надзвичайних ситуацій, реєстр.        № 8123 від 17.02.2011 р., внесений народними депутатами України  Фельдманом О.Б., Гейманом О.А.

3.       Проект Закону про внесення змін до Кримінального, Кримінально-процесуального кодексів України та Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо відповідальності за порушення порядку організації і проведення масових заходів та масові заворушення), реєстр. № 8033 від 31.01.2011 р., внесений народним депутатом України Кармазіним Ю.А.

 

Перше питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про громадянство України» (щодо приведення норм національного законодавства у відповідність до європейських стандартів), реєстр. № 8090 від 08.02.2011 р., внесений народними депутатами України Парубієм А.В., Григорович Л.С.

УХВАЛИЛИ:

1.       Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до Закону України «Про громадянство України» (щодо приведення норм національного законодавства у відповідність до європейських стандартів), реєстр. № 8090 від 08.02.2011 р., внесений народними депутатами України Парубієм А.В., Григорович Л.С., прийняти за основу.

2.       Співдоповідачем з цього питання визначити народного депутата України, Голову підкомітету з питань жертв політичних репресій, етнополітики, упередження національних конфліктів, біженців, міграції та у зв’язках з українцями, які проживають за кордоном Гнаткевича Юрія Васильовича.

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

Друге  питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про проект Закону про невідкладну евакуацію громадян України з інших держав у випадку виникнення в них надзвичайних ситуацій, реєстр. № 8123 від 17.02.2011 р., внесений народними депутатами України  Фельдманом О.Б., Гейманом О.А.

          УХВАЛИЛИ:

Зняти з розгляду порядку денного засідання Комітету проект Закону про невідкладну евакуацію громадян України з інших держав у випадку виникнення в них надзвичайних ситуацій, реєстр. № 8123 від 17.02.2011 р., внесений народними депутатами України  Фельдманом О.Б., Гейманом О.А.

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

Третє  питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про проект Закону про внесення змін до Кримінального, Кримінально-процесуального кодексів України та Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо відповідальності за порушення порядку організації і проведення масових заходів та масові заворушення), реєстр. № 8033 від 31.01.2011 р., внесеного народним депутатом України Кармазіним Ю.А.

УХВАЛИЛИ:

Пропозиції до проекту Закону про внесення змін до Кримінального, Кримінально-процесуального кодексів України та Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо відповідальності за порушення порядку організації і проведення масових заходів та масові заворушення), реєстр.          № 8033 від 31.01.2011 р., внесеного народним депутатом України       Кармазіним Ю.А., надіслати до Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, визначеного головним з підготовки даного законопроекту на розгляд Верховної Ради України. 

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

 

 

 

 

Голова Комітету                                                                         Зарубінський О.О.

 

 

Секретар засідання                                                                    Храпов С.А.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку