КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ, НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН І МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ ВІДНОСИН

_________________________________________________

(вул. Банкова, 5-7, кімн.214, об 11.00)

 

12 березня

 

 

Представлення спеціальної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України щодо порушень прав і свобод людини під час протестних акцій в Україні у листопаді 2013 – лютому 2014 роках. 

Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку тримання взятих під варту осіб і відбування покарання засуджених».

Про направлення проекту Закону про статус осіб, які постраждали під час проведення мирних зібрань, гарантії їх соціального захисту, реєстр. № 4017, внесеного народним депутатом України Паламарчуком М.П., до Кабінету Міністрів Країни для одержання експертного висновку.

Про направлення проекту Закону про статус і соціальний захист громадян, які постраждали під час участі у мирних зібраннях, реєстр. № 4017-1, внесеного народними депутатами України Сенченком А.В.,      Котеляк Л.Л., до Кабінету Міністрів Країни для одержання експертного висновку.

Про доручення Голови Верховної Ради України Турчинова О.В. щодо розгляду запропонованjuj Ініціативною групою «Першого грудня» проекту Національного акта свободи.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку