КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ, НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН І МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ ВІДНОСИН

______________________________________

(вул.Банкова, 5-7, кімн.214, о 14.30)

 

4 червня

           

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо заборони подальшого в'їзду в Україну іноземців та осіб без громадянства у разі їх примусового повернення або видворення) (р.№2304, н.д. О.Мочков).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про громадянство України" (щодо акту автоматичної добровільної відмови від громадянства України) (р.№2616а, н.д. Ю.Сиротюк).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про громадянство України" щодо спрощення порядку прийняття до громадянства України (р.№4569, н.д. В.Полочанінов та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні" щодо статусу осіб, які потерпіли від політичних репресій у дитинстві (р.№2238а, н.д. Ю.Вознюк, А.Шевченко).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" (щодо місця перебування та права на освіту) (р.№4931, н.д. А.Сенченко).

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку