КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ, НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН І МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ ВІДНОСИН

_____________________________________________________________________________________________________________________

(вул.Банкова 5-7, кімн.214, о 14.30)

 

3 квітня

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Постанови про 80-ті роковини Голодомору в Україні та вшанування пам'яті жертв геноциду Української нації (р.№2185,
н.д. О.Тягнибок та ін.).

Проект Закону про внесення зміни до статті 21 Закону України "Про судову експертизу" (щодо кадрового забезпечення) (р.№2144, КМУ).

 

Інші питання:

Про щорічну доповідь Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні.

Про проведення парламентських слухань на тему: "Українська трудова міграція: стан, проблеми та шляхи їх вирішення".

Про стан підготовки слухань у Комітеті на тему: "Збір та використання персональних даних про особу в контексті захисту прав людини" (10 квітня 2013 р.).

Про стан підготовки виїзного засідання Комітету з розгляду питання: "Про стан виконання державної Програми розселення та облаштування депортованих кримських татар і осіб інших національностей, що повернулися на проживання в Україну, їх адаптації та інтеграції в українське суспільство на період до 2015 року" (11 квітня 2013 р., м. Сімферополь).

 

Про направлення законопроектів Кабінету Міністрів України для надання експертного висновку:

 

проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій в Україні" (щодо підвищення рівня соціального захисту реабілітованих осіб) (р.№2554, н.д. М.Головко, Ю.Сиротюк).

проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" (щодо безоплатної заміни водійського посвідчення старого зразка для громадян пенсійного віку) (р.№2633, н.д. О.Ляшко).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку