КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ, НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН І МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ ВІДНОСИН

________________________________________________________________

(вул.Банкова, 5-7, кімн.214, о 14.30)

 

6 березня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

         Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення інституційної системи захисту персональних даних (р.№2282, КМУ).

         Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих положень системи захисту персональних даних (р.№2282-1, н.д. А.Шевченко, Г.Немиря).

         Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення інституційної системи захисту персональних даних до європейських стандартів та подальше удосконалення правового регулювання обігу персональних даних (р.№2282-2, н.д. С.Міщенко).

         Проект Закону про електронний реєстр дітей дошкільного віку (р.№1132, н.д. Л.Миримський).

Проект Закону про посилення відповідальності за дискримінацію на расовому, етнічному і релігійному ґрунті (р.№1042, н.д. О.Голуб та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

    Проект Закону про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу України (щодо посилення державного та громадського контролю за дотриманням прав засуджених осіб в установах виконання покарань) (р.№2080, н.д. А.Гриценко).

         Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо врегулювання питання відповідальності за вчинення насильства в сім’ї (р.№1181, н.д. І.Геращенко та ін.).

        

Інші питання:

         Про хід підготовки до слухань в Комітеті на тему: "Збір та використання персональних даних про особу в контексті захисту прав людини".

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку