Засідання Комітету 8 вересня 2021 р.

Опубліковано 08 вересня 2021, о 17:42
 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.      Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні, реєстр. № 5795 від 16.07.2021 р., поданий Кабінетом Міністрів України.

2.     Проект Закону про статус і соціальний захист дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів на території України, реєстр. № 5718 від 30.06.2021 р., поданий народним депутатом України  Королевською Н.Ю. та іншими народними депутатами України,

3.     Про звернення Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини щодо необхідності внесення змін до Кодексу адміністративного судочинства України щодо розгляду за правилами загального позовного провадження справ у спорах щодо оскарження рішень стосовно вирішення питання про визначення статусу біженця або особи, яка потребує додаткового захисту.

4.      Про утворення робочої групи з підготовки до другого читання проекту Закону України про реалізацію публічних електронних послуг з реєстрації та декларування місця проживання в Україні, реєстр. № 5463.

5.      Щодо проведення слухань у Комітеті з питань реалізації конституційних прав і свобод осіб  з інвалідністю.

6.      Кадрові питання.

7.     Щодо проблем реалізації положень Закону України №1583-IX «Про внесення зміни до розділу II «Прикінцеві положення" Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» щодо тимчасових підстав незастосування адміністративних стягнень та заходів впливу за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України або виїзду з неї» від 29 червня 2021 року.

8.      Різне.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку