Засідання Комітету 16 грудня 2020 р.

Опубліковано 16 грудня 2020, о 16:54


 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Проект Закону про внесення змін до статті 12 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо встановлення альтернативної підсудності справ, учасники яких проживають на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, реєстр. № 3048, (друге читання).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про засади внутрішньої та зовнішньої політики” щодо актуалізації деяких положень, реєстр. № 3666, внесений народними депутатами України Умєровим Р.Е та іншими.

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, реєстр. № 3312, внесений народним депутатом України Тарасенком Т.П.

4.   Проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо джерел забезпечення державних гарантій здобувачам освіти, реєстр.    № 4340, внесений народними депутатами України Новинським В.В. та іншими.

5. Проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей”, реєстр. № 4467, внесений народними депутатами України Корнієнком О.С. та іншими.

6. Проект Закону про паспорт громадянина України у формі книжечки, реєстр. № 3986, внесений Кабінетом Міністрів України.

7. Проект Закону про паспорт громадянина України у формі книжечки, реєстр. № 3986-1, внесений народними депутатами України Новинським В.В., Гриб В.О., Магерою С.В., Шпеновим Д.Ю., Шенцевим Д.О.

8.  Про обрання голови робочої групи для напрацювання комплексних змін до Закону України «Про звернення громадян».

9. Різне.

Аудіозапис засідання:

Відеотрансляція засідання:

 


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку