Засідання Комітету 16 вересня 2020 р.

Опубліковано 16 вересня 2020, о 17:09
 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1.       Проект Закону про внесення змін до статті 16 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» (щодо приватних домашніх робітників та місцевого персоналу іноземних диппредставництв), реєстр. № 0934, (друге читання).

 

2.       Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» щодо подання іноземцями та особами без громадянства біометричних даних для оформлення віз, реєстр. № 3630, внесений Кабінетом Міністрів України.

 

3.      Проект Закону про внесення зміни до статті 20 Закону України «Про відпустки» щодо усунення дискримінації жінок, які є самозайнятими особами, реєстр. № 3831, внесений народними депутатами України  Лубінцем Д.В., Горбенком Р.О., Яковлєвою Н.І., Тарасенком Т.П., Ткаченком М.М., Чийгозом А.З.

 

4.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері доступу до інформації щодо вдосконалення їх окремих положень, реєстр. № 2381, внесений народним депутатом України Василевською-Смаглюк О.М.

 

5.      Про хід виконання Закону України  від 12 грудня 2019 р. № 371-IX «Про внесення зміни до Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" щодо особливостей оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України» (в частині пункту 2 розділу ІІ «Прикінцеві положення»).



Відеотрансляція засідання:

 











 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку