Засідання Комітету 14 квітня 2020 р.

Опубліковано 14 квітня 2020, о 12:38
 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб" щодо захисту житлових прав студентів, реєстр. № 0935, (друге читання).

2.       Проект Закону про внесення змін до статті 16 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" (щодо приватних домашніх робітників та місцевого персоналу іноземних диппредставництв), реєстр. № 0934, (друге читання).

3.       Проект Закону про тимчасові заходи забезпечення платоспроможності підприємств, які провадили господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, реєстр. № 2374, внесений народними депутатами України Ткаченком М.М., Яковлєвою Н.І., Кузнєцовим О.О., Тарутою С.О.

4.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо ліквідації корупційної схеми в пенітенціарній системі шляхом вилучення статті 391 Кримінального кодексу України), реєстр. № 2079, внесений народними депутатами України, внесений народними депутатами України Фрісом І.П., Демченком С.О., Дирдіним М.Є., Матусевичем О.Б., Шуляк О.О. та іншими.

5.       Про лист Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України щодо погодження проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України                  від 12 грудня 2018 р. № 1059».

6. Про внесення пропозиції Кабінету Міністрів України  про включення представника Комітету до складу Міжвідомчої комісії з питань узагальнення правової позиції держави щодо відсічі і стримування збройної агресії    Російської Федерації та підготовки консолідованої претензії України до Російської Федерації щодо реалізації її міжнародно-правової відповідальності за збройну агресію проти України.

7.      Різне.

Аудіозапис засідання:

Відеотрансляція засідання:





 


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку