Засідання Комітету 6 грудня 2018 р.

Опубліковано 06 грудня 2018, о 15:30
  ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо правового статусу іноземців та осіб без громадянства, які брали участь у захисті територіальної цілісності та недоторканості України), реєстр. № 3433 (друге читання).
2.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визнання особою без громадянства,  реєстр. № 9123, внесений народними депутатами України Сусловою І.М., Помазановим А.В. Фельдманом О.Б., Кодолою О.М., Логвинським Г.В., Джемілєвим М., Найємом М., Заліщук С.П., Лещенком С.А., Алєксєєвим С.О.,        Писаренком В.В.
3.       Про повернення на доопрацювання проект Закону про внесення змін до Закону України «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні» (щодо реабілітації дітей жертв політичних репресій), реєстр. № 4979, внесений народним депутатом України Мусієм О.С. та іншими народними депутатами України.
4.      Проект Постанови Верховної Ради України «Про Звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України, Служби безпеки України, Генеральної прокуратури України, Національної поліції України, інших правоохоронних органів, органів судової влади і органів місцевого самоврядування щодо посилення боротьби з проявами ксенофобії, антисемітизму, запобігання злочинам на ґрунті ненависті та захисту прав громадян єврейського походження, єврейської громади», реєстр. № 9371, внесений народним депутатом України Логвинським Г.В.
5.       Про рекомендації парламентських слухань на тему: «Запобігання та протидія дискримінації жінок з вразливих соціальних груп».
6.       Про рекомендації слухань у Комітеті на тему: «Удосконалення державної політики у сфері застосування санкцій до осіб, причетних до незаконних політично мотивованих переслідувань громадян України на тимчасово окупованих територіях та в Російській Федерації.
7.       Про заслуховування інформації Міністерства юстиції України про стан підготовки та внесення змін до нормативно-правових актів з питань удосконалення Плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини.
8.       Про проведення публічних слухань у Комітеті з питання: «Презентація та обговорення проекту концепції «Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр».
9.       Про проведення парламентських слухань у квітні 2019 року на тему: «Стан забезпечення реалізації прав внутрішньо переміщених осіб».
10.    Про звернення редакції газети Верховної Ради України «Голос України» щодо відновлення видання (як додатків газети) часописів мовами національних меншин.
11.    Різне.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку