Засідання Комітету 21 вересня 2016 р.

Опубліковано 21 вересня 2016, о 11:15
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні" (щодо реабілітації дітей жертв політичних репресій), реєстр. № 4979, внесений народними депутатами України Мусієм О.С., Парубієм А.В. та іншими народними депутатами.
2.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" (щодо посилення захисту прав учасників бойових дій та антитерористичної операції, членів сімей Героїв Небесної Сотні при розгляді звернень громадян), реєстр. № 4761, внесений народними депутатами України Савченко Н.В., Івченком В.Є. та іншими народними депутатами.
3.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо строків розгляду звернень громадян, реєстр. № 2510а, внесений народним депутатом Шухевичем Ю.Р.
4.       Проект Закону про внесення змін до статті 6-1 Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні", реєстр. № 4920, внесений Кабінетом Міністрів України.
5.       Про проведення слухань в Комітеті на тему: «Стан реалізації Стратегії захисту та інтеграції в українське суспільство ромської національної меншини на період до 2020 року» (5 жовтня 2016 року).
6.       Про Звернення Українського інституту національної пам’яті щодо презентації на засіданні Комітету проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні» (нова редакція).
7.       Про звернення Міністерства культури України щодо кандидатури представника Комітету до персонального складу:
Міжвідомчої робочої групи з питань виконання плану заходів щодо реалізації Стратегії захисту та інтеграції в українське суспільство ромської національної меншини на період до 2020 року;
Української частини Двосторонньої українсько-словацької комісії з питань національних меншин, освіти і культури.
8.       Про звернення Міжнародного Республіканського Інституту щодо погодження Комітетом (бенефіціаром проекту) плану закупівлі товарів, робіт і послуг, що придбаваються за кошти міжнародної технічної допомоги в рамках проекту «Зміцнення політичних процесів в Україні (Компонент ІІ)».
9.       Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку