Засідання Комітету 1 червня 2016 р.

Опубліковано 01 червня 2016, о 10:43
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про громадянство» щодо прийняття до громадянства України, реєстр. № 3321, внесений народним депутатом України Дідичем В.В.
2.       Проект Закону про встановлення мораторію на примусове повернення, видворення та екстрадицію іноземців та осіб без громадянства, які брали участь в антитерористичній операції чи забезпечували її проведення, реєстр. № 3468, внесений народними депутатами України Тимчуком Д.Б., Вінником І.Ю.
3.       Заслуховування інформації представника Кабінету Міністрів України щодо стану реалізації Рекомендацій парламентських слухань на тему: «Стан дотримання прав внутрішньо переміщених осіб та громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території України та на території, не контрольованій українською владою в районі проведення антитерористичної операції».
4.       Про затвердження персонального складу Моніторингової групи з  питань дотримання прав внутрішньо переміщених осіб, які проживають в зоні проведення антитерористичної операції.
5.       Про удосконалення нормативно-правових актів з питань надання статусу біженця або особи, яка потребує додаткового або тимчасового захисту іноземцям та особам без громадянства, які захищали суверенітет та територіальну цілісність України в складі збройних і волонтерських формуваннях передбачених законодавством України.
6.       Різне.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку