Засідання Комітету 7 жовтня 2015 р.

Опубліковано 07 жовтня 2015, о 12:30
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту" щодо вдосконалення процедури документування осіб, реєстр. № 3155, внесений Кабінетом Міністрів України.
2.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб, реєстр. № 2331а, внесений Кабінетом Міністрів України.
3.1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо удосконалення законодавства про тимчасово окуповані території, реєстр. № 2004а (доопрацьований), внесений народними депутатами України Парубієм А.В., Лапіним І.О., Бондарем Л.М., Левусом А.М., Величковичем М.Р., Висоцьким С.В., Соляром В.М., Тимошенком Ю.В.
3.2.    Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо скасування перепусток та визначення прозорих правил переміщення осіб та вантажів (товарів) через тимчасово окуповану територію, реєстр. № 2004а-1, внесений народним депутатом України Веселовою Н.В.
4.       Проект Постанови про визнання геноциду кримськотатарського народу, реєстр. № 2493а, внесений народним депутатом України Княжицьким М.Л.
5.       Проект Постанови про визнання та засудження репресій органів радянської військової адміністрації, здійснених проти угорців та німців Закарпаття під час Другої світової війни та у повоєнний час, реєстр. № 2390а, внесений народним депутатом України Брензовичем В.І.

6.       Про проведення в листопаді 2015 року парламентських слухань на тему: «Стан дотримання прав внутрішньо переміщених осіб та громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території України та на території, не контрольованій українською владою в зоні проведення антитерористичної операції».
7.
      Різне.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку