Засідання Комітету 2 вересня 2015 р.

Опубліковано 02 вересня 2015, о 12:13
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Проект Закону про внесення змін і доповнень до статті 6 Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні" (щодо вдосконалення законодавчого регулювання питання здійснення реєстрації місця проживання особи за заявою законного представника), реєстр. № 1045, внесений народним депутатом України Міщенком С.Г.
2.       Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, реєстр. № 1445, внесений народними депутатами України Королевською Н.Ю., Солодом Ю.В., Павленком Ю.О.
3.       Проект Закону про внесення змін до статті 13 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" (щодо поліпшення управління міграційними процесами), реєстр. № 1510, внесений народним депутатом України Сольваром Р.М.
4.       Проект Закону про внесення зміни до статті 9 Закону України "Про громадянство України" (щодо встановлення спрощеного порядку прийняття до громадянства України іноземців та осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних Силах України), реєстр. № 2847, внесений народними депутатами України Вінником І.Ю., Пашинським С.В., Чижмарем Ю.В., Кишкарем П.М., Тимчуком Д.Б., Гарбузом Ю.Г.,  Кривенком В.Б., Романовою А.А.
5.       Заслуховування попередньої інформації Міністерства юстиції України щодо питання реалізації Національної стратегії у сфері прав людини, затвердженої Указом Президента України від 25 серпня 2015 р. № 501/2015.
6.       Про звернення Міністерства закордонних справ України щодо організації зустрічі членів Комітету зі Спеціальним доповідачем Ради ООН з прав людини з питань позасудових страт, страт без належного судового розгляду та довільних страт К. Хейнсом в рамках його візиту в Україну та перебування в м. Києві 9-13 вересня 2015 року.

7.      
Різне.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку