Засідання Комітету 14 липня 2015 р.

Опубліковано 14 липня 2015, о 12:06
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб" (щодо отримання комунальних послуг), реєстр. № 2481, внесений народними депутатами України Геращенко І.В., Кондратюк О.К., Іоновою М.М.,  Войцеховською С.М., Луценко І.С., Гриневич Л.М.
2.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" (щодо поліпшення умов інвестиційної діяльності в Україні), реєстр. № 1476, внесений народним депутатами України Пинзеником В.М., Гринівим В.О., Іоновою М.М.
3.       Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо прийняття до громадянства осіб, які мають намір захищати незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України в особливий період, реєстр. № 2759, внесений народним депутатом України Семенченком С.І.
4.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції, реєстр. № 2109а, внесений Президентом України, та проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції, реєстр. № 2109а-1, внесений народним депутатом України Веселовою Н.В.
5.       Про план роботи Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин на період роботи третьої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (вересень 2015 року – січень 2016 року).
6.       Про делегування представників Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин щодо участі в регіональному семінарі на тему «Роль національних парламентів в імплементації стандартів Європейської конвенції з прав людини» (Тбілісі, 21-22 вересня 2015 року).

7.      
Різне.

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку