Засідання Комітету 8 лютого 2017 р.

Опубліковано 08 лютого 2017, о 10:42
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.             
Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні" (щодо надання притулку бездомним особам), реєстр. № 3833 (друге читання).
2.             
Проект Закону про внесення змін до статті 16 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" (щодо приватних домашніх робітників та місцевого персоналу іноземних диппредставництв), реєстр. № 5509, внесений Кабінетом Міністрів України.
3.             
Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про засади державної мовної політики" (в частині мови документів, що посвідчують особу або відомості про неї), реєстр. № 1334, внесений народним депутатом України Дирівим А.Б.
4.             
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки дітей, які постійно проживають в зоні проведення антитерористичної операції у населених пунктах, що розташовані на лінії зіткнення, реєстр. № 5089, внесений народними депутатами України  Найємом М., Недавою О.А., Лубінцем Д.В. та іншими народними депутатами.
5.             
Про звернення правозахисних громадських організацій щодо внесення питання підготовки до відбору кандидата на посаду Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини до порядку денного чергового засідання Комітету та обговорення зазначеного питання за участі представників правозахисної громадськості.
6.             
Про звернення Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини стосовно визначення кандидатури до складу міжвідомчої робочої групи щодо вирішення системних проблем надмірної тривалості досудового слідства та судового провадження.
7.             
Різне.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку