Засідання Комітету 22 квітня 2015 р.

Опубліковано 22 квітня 2015, о 16:12

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.       Проект Закону про документи України, що посвідчують особу та дають право виїзду за кордон, реєстр. № 1632, внесений народними депутатами України Пацканом В.В., Чумаком В.В., Немирею Г.М.,       Шкрум А.І., Соболєвим Є.В., Остріковою Т.Г., Гопко Г.М., Кривенком В.М., Лещенком С.А., Медуницею О.В., Горватом Р.І., Заліщук С.П.

2.       Проект Закону про внесення змін до статті 6 Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні" (щодо здійснення реєстрації місця проживання особи за заявою законного представника), реєстр. № 1045, внесений народним депутатом України Міщенком С.Г.

3.       Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні органами місцевого самоврядування, реєстр. № 2092, внесений народними депутатами України Деркачем А.Л., Развадовським В.Й., Бандуровим В.В., Єремеєвим І.М., Молотком І.Ф.

4.       Про представлення Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини щорічної доповіді про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні.

5.       Про звернення Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини щодо ініціювання подання до Верховної Ради проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо посилення захисту прав людини в кримінальному судочинстві».

6.       Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у виборчому процесі), реєстр. № 1456, внесений народними депутатами України Кондратюк О.К., Іоновою М.М., Геращенко І.В., Гриневич Л.М., Немирею Г.М., Тарасюком Б.І., Пацканом В.В., Кужель О.В., Семераком О.М.

7.       Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку