Засідання Комітету 12 липня 2017 р.

Опубліковано 06 липня 2017, о 17:26

ПОРЯДОК ДЕННИЙ



1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб" щодо захисту житлових прав студентів, реєстр. № 6142, внесений народним депутатом України Писаренком В.В.

2. Проект Закону про внесення зміни до статті 7 Закону України "Про відновлення прав осіб, депортованих за національною ознакою", реєстр. № 6228, внесений Кабінетом Міністрів України. 

3. Про План роботи Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин на період сьомої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

4. Про пропозиції Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин до проекту порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

5. Про участь представника Комітету у роботі початкової конференції Парламентської мережі щодо політики з питань діаспори (7-8 вересня 2017 р., м. Лісабон, Португальська Республіка).

6. Представлення спеціальної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини «Моніторинг місць несвободи в Україні: стан реалізації національного превентивного механізму за 2016 рік».




Повернутись до списку публікацій

Версія для друку