Засідання Комітету 22 лютого 2017 р.

Опубліковано 22 лютого 2017, о 17:48

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1.                 Проект Закону про внесення змін до статті 3 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" (щодо обсягу тимчасово окупованої території, її природних ресурсів та об’єктів спадщини), реєстр. № 2159, внесений народними депутатами України Курячим М.П., Гаврилюком М.В.

2.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо вдосконалення порядку в’їзду на неконтрольовану територію та виїзду з неї громадян України та іноземців (осіб без громадянства), реєстр. № 2488, внесений народними депутатами України Долженковим О.В., Артеменком А.В.

3.                 Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав та свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій територій України" щодо механізму відновлення втрачених  матеріалів справи, реєстр. № 3343, внесений народним депутатом України Князевичем Р.П.

4.                 Проект Закону про внесення змін до статті 10 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» щодо виїзду та в’їзду на територію України, реєстр. № 3606, внесений народним депутатом України Березою Ю.М.

5.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони особам, уповноваженим на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, перебувати на окупованій території, реєстр. № 5415, внесений народними депутатами України Купрієм В.М., Дідичем В.В., Денисенком А.С.

6.                 Проект Закону про внесення змін до статті 12 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», реєстр. № 5441, внесений народним депутатом України Паламарчуком М.П.

7.                 Проект Закону про внесення зміни до статті 17 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» щодо врегулювання питання припинення органів, утворених органами влади Автономної Республіки Крим, реєстр. № 6032, внесений Кабінетом Міністрів України.

8.                 Різне.


 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку