Григорій Немиря зустрівся з високопосадовцем ЄС

Опубліковано 06 липня 2016, о 11:06

Сьогодні Заступник голови Партії "Батьківщина", Голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря провів зустріч з  Керуючим директором департаменту Європи та Центральної Азії Європейської служби зовнішньої дії Томасом Майром-Хатінгом.

Сторони обговорили ситуацію в Україні, зокрема питання, пов'язані з агресією Росії проти нашої держави,  та  дотримання прав і свобод людини в нашій державі, зокрема у Криму та на окупованій частині території Донбасу.

У цьому зв'язку Григорій Немиря поінформував свого співрозмовника про ситуацію з дотриманням прав і свобод внутрішньо переміщених осіб, звернувши увагу на систематичні порушення Уряду у цій сфері. 

Він також повідомив, що у середу відбудеться розширене засідання Комітету з прав людини з питання: «Заслуховування інформації представників Кабінету Міністрів України, відповідальних міністерств та відомств  щодо стану реалізації Рекомендації парламентських слухань на тему: "Стан дотримання прав внутрішньо переміщених осіб та громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території України та на тимчасово неконтрольованій території в зоні проведення антитерористичної операції"(відповідно до частини 2 Постанови Верховної Ради України № 1074-VIII  від 31 березня 2016 р.)». До участі запрошені  Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, Міністр соціальної політики Андрій Рева та Міністр з питань ВПО Вадим Черниш.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку